Modelo canvas

 



1-VALOR AFEGIT
Dona companyia, entreteniment, comoditat, falicita accións, diàleg amb persones reals, facil d'utilitzar, ocupa poc, instalació a domicili.

2-CLIENTS
Està pensat perersones de més de 60 anys, persones amb dificultat amb la vida, siguin físiques, mentals, emocionals, que es sentin solitaries... 

3-CANALS
Anuncis publicitaris, diari, patrocinació a instagram, a empreses tecnològiques...

4-RELACIÓ AMB ELS CLIENTS
Tenim assistencia pel manteniment, es a dir, pots elegir que et venguin a instal·lar el producte a domicili. Nosaltres tenim una relació sana i educada, sempre puguent ajudar al client, donant moltes opcións i oportunitats.

5-INGRESOS
Poden pagar de moltes formes, en efectiu a la tenda física, amb targeta, Pay-Pal i a la pàgina web. També es pot reservar el producte i pagar-ho de qualsevol forma mencionada abans.

6-RECURSOS CLAUS
El capital seria els doblers que tenim per començar, un local ont ofeririem el nostre producte, una fàbrica on creariem i formariem el nostre producte, personal de treball, tècnics de producte, transport per l'empresa, sponsors, programaor web informàtic i seguros.

7-ACTIVITATS CLAUS
Les activitats clau seria fabricar i disenyar el producte, patrocinar-lo i d'aquesta menera obtendriem ingresos.

8-ASOCIACIÓNS CLAUS
Nosaltres tenim aquestes associacións: Amazon per vendre el nostre producte, gestoria, seguros, empresa de manteniment per si el producte te algún fall, Movistar, Orange, Fibralink.

9-COSTES
Hi ha dos tipus de costos:
Costos fixes: alquilar un local, salari dels treballaors, la llum i la publicitat.
Costos variables: Material per produir el producte, sous, impostos.

Comentarios

Entradas populares de este blog

QUI SOM?