ODS

 ODS

3- SALUD Y BIENESTAR

3.4: "Promover la salud mental y el bienestar"

De salud el nostre projecte pot ajudar a les persones grans mentalment per a que estiguin més ocupats, distraiguts perquè per a ells els dies es fan llargs i ajuda a tenir-los entretinguts durant els seus dies. A part de que els g eenera un benestar el poder xerrar amb altres persones sense la necessitat de sortir de la seva casa, poden xerrar a distància mentres cuinen, estenen roba... 

A més de mental, també pot arribar a ajudar físicament, tot i que no és l'apartat principal, però pot ajudar ja que si li demanen cosa a l'altaveu, aquest ho fa automàtic sense haver de fer cap esforç físic, inclús té telefonada d'emergència per si la persona té qualsevol problema.

3.5:"Fortalecer la prevención y el tratamiento del abuso de sustancias adictivas, incluido el uso indebido de estupefacientes y el consumo nocivo de alcohol"

Si en algun cas ens trobam a algú amb problemes de alcohol o de estupefacients, sempre intentarem ajudar per les bones a deixar aquestes adiccions que poden perjudiciar a la salut mitjançant l'asistent que esta darrere l'aparell.

3.8: "Lograr la cobertura sanitaria universal, en particular la protección contra los riesgos financieros, el acceso a servicios de salud esenciales de calidad y el acceso a medicamentos y vacunas seguros, eficaces, asequibles y de calidad para todos"

Aquest forma part amb nosaltres ja que nosaltres podem arribar a oferir serveis mèdics i assistència a les persones i clients els quals estan amb l'aparell, amb ua telefonada d'emergència sempre i quan sigui necessari.

3.c: "Aumentar sustancialmente la financiación de la salud y la contratación, el desarrollo, la capacitación y la retención del personal sanitario en los países en desarrollo, especialmente en los países menos adelantados y los pequeños Estados insulares en desarrollo"

Nosaltres oferim ajudes metges, ja que cuan es fa una telefonada de S.O.S, fa arribar l'ambulància amb el seu equip metge ont sigui i en el moment que sigui.



4-EDUCACIÓN DE CALIDAD

4.3  "De aquí a 2030, asegurar el acceso igualitario de todos los hombres y las mujeres a una formación técnica, profesional y superior de calidad, incluida la enseñanza universitaria"

El nostre producte ofereix educació sobre els generes, el pugui utilitzar cualsevol persona de cualsevol gènere. També el nom del producte es de gènere no binari, Lulu, ja que es un punt molt important per l'educació.

4.5  "De aquí a 2030, eliminar las disparidades de género en la educación y asegurar el acceso igualitario a todos los niveles de la enseñanza y la formación profesional para las personas vulnerables, incluidas las personas con discapacidad, los pueblos indígenas y los niños en situaciones de vulnerabilidad"

Un dels notros objectius, es funementar l'igualdat de gènere, donar a entendre que tothom te els mateixos drets.

4.7  "De aquí a 2030, asegurar que todos los alumnos adquieran los conocimientos teóricos y prácticos necesarios para promover el desarrollo sostenible, entre otras cosas mediante la educación para el desarrollo sostenible y los estilos de vida sostenibles, los derechos humanos, la igualdad de género, la promoción de una cultura de paz y no violencia, la ciudadanía mundial y la valoración de la diversidad cultural y la contribución de la cultura al desarrollo sostenible"

Com hem dit anteriorment, volem ajudar a concienciar a les persones de difarents gèneres, poder ajudar a tothom a cualsevol cosa, cualsevol problema... Conscienciar sobre el desarroll i estil de vida sostenible...



Comentarios

Entradas populares de este blog

QUI SOM?