LÀMINA DE VALOR

EL NOSTRE CLIENT

En general el nostre client ideal està enfocat en una persona jubilada, poca família amb poques visites, mentalment dèbil, problemes per al desplaçament, problemes de comunicació, vivint a una gran ciutat i amb una pensió regular.

ALEGRÍES DEL CLIENT

Nosaltres hem analitzat les alegries del nostre client ideal, que són estar amb gent, estar acompanyat, tenir a algú a la seva disposició, que algú li presti atenció, sempre tenir l'oportunitat de fer alguna cosa durant el dia i centrar-se en les coses bones i no amb les inseguretats.

CREADORS D'ALEGRÍES

El que el nostre producte vol fer per aconseguir i potenciar aquestes alegries serà que el client, se senti acompanyat, que se senti segur, estar entretingut, motivat per algunes dificultats personals i sentir-se valorat i estimat.

FRUSTRACIONS DEL CLIENT

Per altra part, les frustracions del client serien, no poder relacionar-se per alguna qüestió personal o dificultat, estar avorrit, estar trist perquè ningú l'escolta i dificultats tecnològiques.

ALIVIADORS DE FRUSTRACIONS

Nosaltres voldrem alleugerir aquestes frustracions el nostre producte dura instal·lat alguns jocs per entretenir-se i que al comprar el dispositiu vengui una persona a instal·lar el dispositiu i a explicar les pautes per al funcionament.







Comentarios

Entradas populares de este blog

QUI SOM?